TŰZJELZŐ RENDSZEREK

Tűzjelző rendszerek

A jelenleg hatályos Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint beépített tűzjelző berendezésnek nevezzük az építményben vagy szabadtéren elhelyezett, helyhez kötött, a tűz kifejlődésének korai szakaszában észlelést, jelzést és megfelelő tűzvédelmi intézkedést önműködően végző berendezést.

A tűzjelző rendszer központi eleme a tűzjelző központ és a vele általában egybeépített tápegység, amelyhez csatlakoznak a tűzjelző rendszer bemeneti és kimeneti eszközei. A bemeneti eszközöket elsősorban a különféle füstérzékelők, hőérzékelők, lángérzékelők és a kézi jeladók jelentik. Ezeknek a feladata a tűzjelzést a központba küldeni.

Kimeneti eszközöknek a riasztó egységeket (hangjelzőket, fényjelzőket, másodkijelzőket) tekintjük, továbbá a tűzjelző központ vezérlőkimeneteit és kimeneti vezérlő moduljait, amelyek működtetik vagy vezérlik az automatikus tűzvédelmi berendezéseket (oltórendszereket, hő- és füstelvezető szerkezeteket, tűzgátló ajtókat stb.) és más gépészeti elemeket.

Az cégünk által használt tűzjelző rendszerek csúcskategóriás eszközökből állnak, amelyekkel átfogó tűzvédelmi tervet valósíthat meg. A termékek között megtalálja az egyszerűbb telepítésekre alkalmazott hagyományos rendszereket, mint a legújabb technológiát alkalmazó tűzjelző detektorokat és a nagyobb projektekhez alkalmazott analóg címezhető vezérlőket. Mindegy melyiket válasszuk ezek a rendszerek úgy lettek kitalálva, hogy megbízhatóan és gyorsan jelezzék a tűzeseményeket. A gyors és hatékony riasztásnak köszönhetően értékei, vagyontárgyai ugyanakkora biztonságot élveznek, mint az épületben tartózkodó emberek.

Az Optimum Safety Kft. termékskáláján a legkülönfélébb rendszerek és konfigurációk közül válogathat annak érdekében, hogy a védeni kívánt objektum egyedi igényeihez leginkább passzoló megoldás kapja.

Amiben cégünk segíteni tud önöknek:

  • Felmérésben

  • Tervezésben

  • Hatósági engedélyeztetés komplett lebonyolításában

  • Komplett kivitelezésben

  • Karbantartásban

NYITVATARTÁS

Hétköznap 8:00 – 17:00
Köszönjük üzenetét! Kolégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Ajjaj...valami baj történt... Kérem próbálja meg újra!

A legmagasabb biztonság érdekében válassza az Optimum Safety Kft. megoldásait és szolgáltatásait!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne egy visszahívást kérni, kérem adja elérhetőségeit és az alkalmas időben kolegáink megkeresik Önt!

Köszönjük üzenetét! Kolégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Ajjaj...valami baj történt... Kérem próbálja meg újra!
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

0-24 ÓRÁS GYORSSZOLGÁLAT

NYITVATARTÁS

8:00- 17:00

KÖZPONTI TELEFONSZÁM

NYITVA TARTÁS

8:00- 17:00