Ügyvezető Igazgató,

Erősáramú divízió vezető

Veres Szebasztián vagyok, az Optimum Safety Kft. Megalapítója valamint az erősáramú divízió vezetője. Villanyszerelési szak képesítéseimet Budapesten szereztem.

Többévnyi tapasztalat szerzés után 2013-ban megalapítottam saját vállalkozásomat, ezzel párhuzamosan fejlesztve önmagam megszereztem a következő képesítéseket is Érintés védelmi felülvizsgáló ,Erősáramú berendezések felülvizsgáló és Villámhárító felülvizsgáló. Továbbá több éve az ELMŰ által regisztrált villanyszerelő is vagyok.

Többévnyi tapasztalat szerzés után 2013-ban megalapítottam saját vállalkozásomat, ezzel párhuzamosan fejlesztve önmagam megszereztem a következő képesítéseket is Érintés védelmi felülvizsgáló ,Erősáramú berendezések felülvizsgáló és Villámhárító felülvizsgáló.
Továbbá több éve az ELMŰ által regisztrált villanyszerelő is vagyok.

Több évnyi tapasztalat és cégvezetés után gondoltam úgy, hogy egy magasabb szintre emelem az eddigi vállalkozásomat ezért egy társ bevonásával bővítjük a cég portfólióját.

Így alakult hogy egy régi barátom társulásával bővítettük ki az erősáramú tevékenységünket a gyengeáramú rendszerek szerelésével és alakult meg 2021-ben az Optimum Safety Kft.

FEVESZEM A KAPCSOLATOT

NYITVATARTÁS

Hétköznap 8:00 – 17:00
Köszönjük üzenetét! Kolégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Ajjaj...valami baj történt... Kérem próbálja meg újra!